Citroën C4 Picasso

Energisk design

Nye Citroën C4 Picasso fremstår som både energisk og kompakt. Den uttrykksfulle fronten, de stramme linjene, de skulpturelle sidene og den dynamiske hekken med eletrisk bakluke representerer en helt ny tidsepoke.

For at du skal kunne oppleve maksimal komfort og nyte kjøreturen i fulle drag, fås nye Citroën C4 Picasso med komplett Pack Lounge. Pack Lounge består av “Relax”-hodestøtte på alle setene, forseter med masasjefunksjon og en nyhet for passasjeren foran: behagelig Relax-sete hvor man kan strekke ut bena på den eletriske fotstøtten.

Citroën C4 Picasso tilbyr en enestående modularitet. De tre frittstående baksetene kan for eksempel skyves frem og tilbake og bøyes for optimal passasjerkomfort. De kan også slås sammen i en håndvending, slik at du får et helt flatt gulv. Passasjersetet foran kan slås sammen som et bord for å gi plass til gjenstander på opp til 2,50 m.

Nye C4 Picasso er en kompakt, men samtidig romslig bil, som omdefinerer ideen om velvære. Bilens design markerer også en ny tidsalder, med en uttrykksfull front fremhevet av en spektakulær lyssignatur som består av LED-lamper. 3D-lyktene bak med innovative LED-lamper gir bilen et enda mer raffinert uttrykk. Den tilpassede, motorstyrte bakluken understreker de dynamiske linjene.

Citroën C4 Picasso