Citroën Jumper Varebil

Nå med 250.000km Norges garanti

Citroën Jumper er ikke bare en foretningspartner, den er også en flaggbærer for bedriftene som bruker den. Dette er en van som er utformet for komfort. Den har stramme, flytende linjer, men hovedformålet er å være en praktisk og robust arbeidsplass. Den har en beskyttende støtfanger, brede sidelister, store sidespeil og høyt monterte baklys.

Arkitekturen i Citroën Jumper er utformet slik at du får et stort utvalg kombinasjoner av volum og nyttelast: -et lasterom på mellom 8 o 17 m3 for fire kjøretøylengder på tre hjulavstander og tre ulike høyder -brutto kjøretøyvekt på opptil fire tonn -et stort utvalg av karosserityper: panel-, vindus- samt enkel og dobbel husplattform, bart chassis og lastevognhus

Citroën Jumper er en velutstyrt arbeidsplass med blant annet, varmereflekterende frontrute, automatiske lys, bakre parkeringssensor med fargekamera, dieselvarmer, bakkestartassistanse og fartsbegrenser/cruisecontroll.

Med den pneumatiske selvjusterende fjæringen bak og ESP får du en presis og kontrollert kjøreopplevelse.

Citroën Jumper er tilgjengelig med tre dieselmotorer: HDi 110, HDi 130 og HDi 180. Alle de tre motorene er koblet til manuelle gearkasser, og de to siste er seksgirs.

Citroën Jumper Varebil