Citroën Jumpy Varebil

Nå med 200.000 km Norges garanti

Citroën Jumpy er med sitt volum og sin “kubeform” en rasjonell og praktisk bil. Den innvendige komforten er i særklasse, ikke minst fordi førerplassen minner mer om en flerbruksbil enn en varebil.

Citroën Jumpy er tilpasset de fleste bruksområder og leveres med et bredt utvalg av utforminger som svarer til dine behov. Citroën Jumpy Varebil fås i to lengder, med et volum på opptil 7 m3 og en lastehøyde på bare 49 cm takket være den pneumatiske fjæringen bak som fås som tilleggsutstyr. For å sikre enkel, ergonomisk og effektiv innlasting er bilen utstyrt med brede skyvedører som gjør det mulig å laste inn paller fra siden av bilen, og bakdører som kan åpnes 180 grader.

Under panseret er samtlige motoralternativer utstyrt med innovativ teknologi som passer perfekt til dine daglige behov, samtidig som de gir en kjøreopplevelse i toppklasse og bemerkelsesverdig ytelse. Citroën Jumpy fås derfor med 3 dieselmotorer: HDi 90, HDi 125, og HDi 160, sistnevnte også med automatgear alternativ. Citroën Jumpy kan leveres både som 2×4 (forhjulsdrift) og 4×4.

Citroën Jumpy Varebil