Nye Citroën C3

Den nye Citroën C3 oser virkelig av mot i en nyskapende stil. Bilens karakter forsterkes av de særpregede boomeranformede frontlyktene med en svart ramme rundt. Dens spesielle karakter fremheves også av den nye elegante og dynamiske fronten, med Citroën-vinklene over grillen, en midtlist i karosserifargen, en forkrommet list og to signaturstriper med LED-lys.

Zenith-frontruten gir bilen en rekordstor vindusflate, og er som en beskyttende boble og et smykkeskrin av lys på samme tid. Nye Citroën C3 er en vellykket allianse mellom glass og metall. Den er et teknologisk mesterverk som gir alle passasjerene en helt ny nærhet til omgivelene, og sjåføren en helt ny kjøreopplevelse.

Citroën C3 er fullpakket med teknologi og en vellykket kombinasjon av komfort og miljøgevinst. Med den elektronisk styrte manuelle girkassen knyttet til motoren e-HDi 70 Airdream EMG, kan du med et enkelt grep velge automatisk girskift eller opp- og nedgiring i sekvensiell modus, og samtidig redusere forbruket og CO2-utslippet. De 16″ tofargede Airflow-felgene bidrar også til å oppnå lavere CO2-utslipp.

Citroën C3