Rimelig og effektiv billakkering

Vi er et billakkeringsverksted som ligger i Åsane, utenfor Bergen. Vi har et topp moderne billakkeringsverksted hvor vi utfører alt fra reparasjon av lakkskader til nylakkering av kjøretøy. Vi har flere lakkeringsrom og gjør selvsagt alt forarbeidet selv, slik som rustfjerning.

Vegg i vegg med oss ligger det et pålitelig verksted som også spesialiserer seg i ombygging av biler og restaurering av eldre biler. Takket være dette samarbeidet kan vi tilby en komplett løsning for renovering, spesialbygging og lignende. De siste årene har vi jobbet med flere restaureringsprosjekter.

Vi har 5 heltidsansatte som har sine spesialiteter og er svært erfarne i faget. To av våre medarbeidere jobber kun med spesifikke lakkeringsjobber, som inkluderer design og spesiallakkering. Her snakker vi selvsagt om pinstriping, malerier, flammer og alt man måtte ønske seg. Våre lakkeringseksperter drar jevnlig på besøk til andre lakkeringsverksted i utlandet for å se hva som rører seg i miljøet og ikke minst, lære seg nye teknikker. Våre designere legger mer enn gjerne litt ekstra detaljer til i lakken så din bil reflekterer din personlighet, noe som sikrer et ekstraordinært resultat.

Vi er også opptatt av nyrekruttering til yrket og ikke minst, å sikre at nyutdannede får den beste mulige starten på yrket. Derfor tar vi hvert år inn lærlinger som får muligheten til å jobbe ved siden av våre erfarne medarbeidere i alle avdelinger. På denne måten får de muligheten til å virkelig får erfare hva det vil si å jobbe i et billakkeringsverksted.

Vi kan gi din bil den lakkjobben den fortjener, uansett hva du ser for deg. Så stikk innom for en prat. Verkstedet er åpent fra 8 til 17 hverdager. Hvis du ønsker en grundig gjennomgang og kanskje diskutere med en designer, anbefaler vi at du bestiller en gratis og uforpliktende konsultasjonstime.